Системно подуване на лимфен възел от дясната страна на врата

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
нина
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Системно подуване на лимфен възел от дясната страна на врата

Postby нина » Sun Sep 13, 2009 10:27 pm

Аз съм на 21 години висока 1,53 / 1,60 тегло 48кг.Имам системно подуване на лимфен възел от дясната страна на врата от както се помня,все ме лекуваха с оспамокс и какви ли не антибиотици но проблема с лимфа си остана до ден днешен.Сега имам подутина под челюста незнам дали е сливица или лимф пак от дясно,по навътре точно в края на челюста пак имам подутина оточнявам незнам пак дали е лимф или сливица,също и лимфа ми е подут за него знам че е лимф, защото както казах, го имам като проблем от дете.Това може ли да е лимфон или друго сериозно заболяване? Също така имам и гъбична ифекция във влагалището, която я лекувам от може би 2 или 3 месеца и в момента съм само на цитросепт.Често имам и генекологични проблеми под формата на бяло течение или гъбична инфекция.

Experta43

Re: лимфни възли

Postby Experta43 » Tue Sep 15, 2009 8:55 am

Драга госпожице,Вие трябва да отидете на лекар ,за да Ви направи изследвания.Само с тези признаци ,които описвате са недостатъчни за диагностициране на заболяването.Ако сте си правили някакви изследвания просто ги напишете ,за да видя какви са показателите.Надявам се да не е сериозно.Съвета ми е да отидете при Вашия лекар и да Ви прати на специалист.Мисля се ,че колегите ще се справят.

Return to “Форум имам проблем...”