Имам проблем. Моля. помогнете! Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.
Здрасти, на 22 години съм и случайно попаднах на този сайт търсейки нещо да разбера повече за хернията. Значи от около месец взех да усещам лека болка в дясната част на тестисите... забравих да спомена че вдигам тежести, обаче съм начинаещ все още и си подбирам тежестите и съм сигурен че по - тежко от колкото трябва не съм вдигал... най-често го усещам когато ставам от лежанката - когато се изправям, а иначе ако вдигна някой дъмбел от земята не усещам болка. Гледах дали имам някаква издутина - нямам нищо, опипвам с ръце почти навсякъде от дясната страна - пак не усещам болка... значи предимно най - много когато ставам от лежанката тогава я усещам болката и се притеснявам да не да е нещо като начален стадий на хернията... а иначе пак преди около месец някаде играх малко футбол, а не бях играл поне 4-5 години и доста се бях разтегнал и седмица след това ме болеше цялото тяло и си мисля да не би да е някакво разтягане, ама все пак даже и повече от месец се е минало оттогава и наистина се притеснявам какво може да е. Ще съм благодарен ако ми се разясни малко...