Обрив след изхождане

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Обрив след изхождане

Postby Arcane » Fri Jun 26, 2009 2:13 pm

Здравейте, от няколко дни имам един проблем. На няколко пъти за последната седмица ми се случва след изхождане по голяма нужда да ми излизат малки червени точки приличащи на охапване от комар но по малки. Не са много. Вчера примерно бяха 2 на лявата ръка, 2 по врата и 3 на гърба. Отминават сравнително бързо но после цялото тяло ме сърби чак до сутринта. И четирите пъти имах разстройство като се случи. Някаккъв вид натравяне ли е това и ако да не би ли трябвало пъпките да излезнах преди изхождането и защо ме сърби без никаква външна причина.

Още един въпрос имам относно косопада (2те не са свързани косопада е от отдавна). Как да се преборя с него и възможно ли е въобще. Косопада е тишичен за мъжете нали уж е наследствен. Има ли начин да се спре? Примерно да отида на дерматолог за кожата на главата или незнам? Отворен съм за предложения. Благодаря ви предварително.
Arcane

Postby Arcane » Fri Jun 26, 2009 2:23 pm

Извинявам се, но въпроса за косопада отпада. Видях на сайта достатъчно информация по този въпрос. Bulgaricus е достатъчно изчерпателен. Остава първия...
Arcane

Return to Форум имам проблем...

Similar topics