Кръв в урината след секс..?! ПРОБЛЕМ!

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Кръв в урината след секс..?! ПРОБЛЕМ!

Postby ilian » Mon May 25, 2009 11:44 pm

Здравейте, незнам какво ми става, но уринирам много тъмна урина, наподобяваща силно замърсена кръв.
За първи път ми се случи, когато свървах с моята приятелка, и в спермата ми имаше кръв, тогава бях на антибиотици, и си помислих, че е от тях оцветена спермата.

Но днес ми се случи отново.. в спермата нямаше проблеми, но няколко часа след това при уриниране пак беше толкова тъмна все едно е силно замърсена кръв.

Нищо не ме боли, но това ме притеснява, от какво може да е?Не ме боли кръста , както казва някои , че изкарвам песечинки, ако изкарвам песечинки ще е постояно , а не само след секс.Два- три пъти ми се случва вече така, за една седмица
ilian

Postby Bulgaricus » Mon May 25, 2009 11:57 pm

Трябва спешно да отидете на уролог за цитоскопия! Повече не може да се каже.
Bulgaricus

Postby ilian » Tue May 26, 2009 12:00 am

Bulgaricus wrote:Трябва спешно да отидете на уролог за цитоскопия! Повече не може да се каже.

Какво ще рече това? Опасно ли е? На какво се дължи? Какви са методите за лечение?
ilian

Postby Bulgaricus » Tue May 26, 2009 12:26 am

Кръв в урината, без болки е слабо вероятно да е възпаление, но все пак е възможно. Ако няма физическо нараняване, често кървят някои туморни форми. Статистическата вероятност е нищожно малка, но диагнозата трябва да се провери и изключи.

Няма лечение, понеже няма и диагноза.

Цитоскопията е вкарване на малка тръбичка в пениса и оглеждане на пикочопроводите.
Bulgaricus

Postby ilian » Tue May 26, 2009 7:23 am

Благодаря Ви за отоговорите.Нямам болки, нямам парене, нямам нищо , за което да се хвана, ето тази сутрин си е всичко както трябва, единствено първото уриниране след секс е проблем
ilian

Postby Bulgaricus » Sun May 31, 2009 7:09 am

Може да е раничка, може да идва и от простатата. Ето затова няма как да се каже без уролоичен преглед.
Bulgaricus

Return to Форум имам проблем...

Similar topics