by Странен » Mon Jun 08, 2009 2:15 pm
Здравей мики ! Освен за хроничната умора имаш ли познания върху това ? ,Здравейте! Ще се опитам да ви разкажа накратко ,моята дълга история. На 36г. съм и на около 12г. възраст започнах да чувствувам силни болки в коленете /след натоварване/,както и замайване /оказа се хипертония 90–160/.До влизането ми в казармата болките в коленете станаха постоянни ,но не им обръщах внимание.През първите 3 месеца беше някакъв ужас /в следствие на физическото натоварване/+/хипертонията/, от поделението ме изпратиха на преглед 1.МВР–болница и 2.ВМ Академия, но и на двете места казаха ,че всичко ми е наред .Съответно трябваше да преживея това ,че всички началници ме гледаха накриво ,след набеждаването ми пред цялото поделение за симулант.Както и да е преминах и през тези премеждия,но когато станах на 26г. ,болките преминаха и в съпалата /предната част и глезените/.Тогава започна и моята трагедия с лекарите.Тъй като съм роден в малък град ,който и до днес е известен с ,,лекарите,, си,реших да ходя в София на специалист.След като посетих няколко известни професора /поставиха ми различни диагнози/предпочетох най–удобната за мен:стелки на доктор Шол. Откакто взех да ги нася болките се увеличиха. Така стигнах до друг специалист /в София/,който ми каза ,че имам заболяване на Колер и ми отряза някаква кост на втория пръст на дясното стъпало. След това ходих още няколко пъти в София /Пирогов,Горна Баня,ИНСУЛ и някоя и друга частна к–ка –без резултат естествено/,след което разбрах за к–ка ,,св.Иван Рилски,,.Там отново ми направиха изследвания и ми казаха ,че имам псориатичен артрит и ме изпратиха на дерматолог ,който категорично отхвърли тезата за псориазис /себорея/.Изписаха ми инжекций и лекарства и малко се пооправих /преди това за да мога да ходя, се подпирах по зградите и парапетите/.През 2000г. заминах за Испания с надеждата да поработя и да намеря истински лекар.Уви с работата успях но с лекарите не. Тук диагнозите ми са следните:Ревматолог–ревматоиден артрит , 2Ревматолог–психично болен , Психиатър–нормален с депресия , 2Психиатър–депресия породена от моето физическо състояние , Невролог–фибромиалгия , 2Невролог–фибромиалгия ,Специалист по фибромиалгия–ревматоиден артрит.????????? От 5г. насам ме болят всички стави и мускули на тялото,/ не помня кога тичах за последно/по цял ден лежа ,не съм добре с равновесието и концентрацията ,много забравям и ми е нервно,болките са много силни и денонощни /едва издържам.../. Това беше един бегъл поглед ,върху моят живот. Съжалявам ,ако съм отегчил някого!!!