Гъбички, възпаление или ...?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Иван__
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Гъбички, възпаление или ...?

Postby Иван__ » Sun May 10, 2009 2:43 am

Здравейте,

От 1 месец съм в чужбина. Не съм правил c*кc и не съм имал подобни проблеми преди това, но преди около 20 дни забелязах, че кожичката на члена ми е зачервена и след това започна да се замечервява и главичката, като имаше сърбеж от кожичката на пениса, над юздичката. Предположих, че най-вероятно съм го протрил при по-усилено ходене с по-грубо бельо...

Започнах да го мия два пъти дневно с хладка вода, като след няколко дни добавих и сода бикарбонат, което почти ликвидира проблема. Почти, защото остана минимално зачервяване по кожичката.

След това правих орален c*кc с презерватив и след това проблемът започна отново, но с по-ясно изразено зачервяване и сърбеж. Отидох на доктор и той ми каза, че нямало сериозен проблем, даде ми някакъв крем Daktar 2%, който тук използват противогъбично.

Вече 5 дни се мажа с него, но няма съществен напредък, а забелязвам, че при ерекция, кожата на пениса ми не се изтегля самостоятелно и имам трудности да го заголя, когато е сух, нещо, което не беше така преди това.

В нормално състояние няма проблем да го забелвам, но при ерекция имам известен дискомфорт и опъване и трябва да го намокря, за да стане лесно. Не съм напъвал, да го заголвам сух.

Можете ли да ми помогнете със съвет?

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun May 10, 2009 2:55 am

Здравейте,

шведът е предписал най-вероятното да помогне лекарство, но докато помогне могат да минат до 6 седмици. Трябва да продължите да го употребявате както е предписано и няма какво друго да правите.

Не прекалявайте с хигиената. Нормалното къпане всеки ден е достатъчно. В противен случай нанасяте на кожата непоправими щети и е нормално да е суха. След като свърши лечението с този крем, можете да си вземете друг и много тънко да го нанасяте, докато се оправи изсъхването. Става дума за Panthenol 2%.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Иван__

Postby Иван__ » Sun May 10, 2009 8:35 am

Тази сутрин видях, че след вчерашната ерекция, имам няколко малки ранички по кожичката на главичката на пениса, точно като протрито. Това нормално ли е и как да ги третирам?

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun May 10, 2009 7:27 pm

Поздрави, Bulgaricus

Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Иван__

Postby Иван__ » Mon May 11, 2009 12:05 am

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun May 24, 2009 6:21 am

Здравейте,

надявам се, че вече имате подобрение!

Слепването се получава, заради поразеният най-външен слой на кожата и поради изсъхването, да. Някои от кръвните ни течности имат "слепващ" ефект и това може да води до въпросните оплаквания.

След антимикотикума, пантенол. Не количеството, а редовната употреба лекува. Трябва да се нанася много тънък филм.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Ivan____

Postby Ivan____ » Thu Jul 09, 2009 3:32 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Mon Jul 20, 2009 3:24 am

С оглед на сложната картина трябва да се направи посявка, няма друг начин да се каже има ли нещо. Може да са последици от леченията и свръхчувствителност.
Поздрави, Bulgaricus

Return to “Форум имам проблем...”