Много упорито акне

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Много упорито акне

Postby imali » Mon Apr 27, 2009 1:21 am

Здравейте,

Проблемът е следният: На 20 години съм , от година и половина започна да ми излизат пъпки по лицето от 2-3 месеца започнаха и по гърба. Провеждал съм лечение с Зенерит и разни мазила, но всичко е временно. Най-ефикасно беше със Зинерит, но след като го спрях отново се появиха. Ходил съм на няколко дерматолози, но никой до сега не ми изписва антибиотик, да не съм се тровил..... но на мен ми е ясно вече , че без антибиотик няма да се получи. Значи пъпките по лицето са с връхчета повечето , а по гърба са подкожни и не могат да се пукат, стават големи почервеняват и само болят и нямат връхчета. Бих помолил тук ако може да ми препоръчате лечение тъй като вече направо почвам да се изнервям. До 18 годишна възраст съм нямал такива проблеми, имал съм по 2-3 пъпки, но те са били незначително малки.
Имам и останали белези от акне , но първо искам да си изчистя лицето след това за белезите ще му мислим :) Благодаря на всички отзовали се.
imali

Postby Bulgaricus » Mon Apr 27, 2009 5:24 pm

Last edited by Bulgaricus on Mon Apr 27, 2009 6:06 pm, edited 1 time in total.
Bulgaricus

Postby imali » Mon Apr 27, 2009 6:03 pm

:?: :? :? :? :? :? :? :?:
imali

Postby Bulgaricus » Mon Apr 27, 2009 6:05 pm

Здравейте,

не знам защо не е излязла публикацията.

Казвах в нея да видите вече писаната тема за "лечение на акне", в която има 48 публикации и да си направите посявка на секрет от дезинфектиран кожен участък, за да знаем с какво се борите и после да пишете отново.

Поздрави,
Bulgaricus

Return to Форум имам проблем...

Similar topics