въпроса ми е за венерическите заболявания.
повече от година не съм имала рискови контакти(не обезопасени)правила съм си тестовете за спин, сифилис, хепатит Б и Ц, хламидии. има ли вероятност рези тестове да не са показали истинското положение,тоест да имам някое от тези заболявания.само да допълня че съм ги правила 3 пъти в три различни лаборатории(отрицателни са).трябва ли да продължа да се иследвам
сте съм благодарна за всяко мнение
Изследване за венерически заболявания
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Bulgaricus
Не виждам необходимост за такива изследвания вече. Можете още веднъж за СПИН за си направите и толкова.
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
анонимна
- Joined: Thu Mar 26, 2009 11:27 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
много ви длагодаря че се отзовахте така бързо
имам още едно питане
кое е най точното иследване за сифилис
и за гонореа има ли кръвен тест
когато правя кръвна картина кои показатели да искам или да кажа само пълна кръвна картина
май питанията ми станаха доста но се надявам да имате търпението да ми отговорите
благодаря
имам още едно питане
кое е най точното иследване за сифилис
и за гонореа има ли кръвен тест
когато правя кръвна картина кои показатели да искам или да кажа само пълна кръвна картина
май питанията ми станаха доста но се надявам да имате търпението да ми отговорите
благодаря
-
Bulgaricus
Моля.
Можете и с едно потребителскко име да пишете, пак си остава анонимно.
Има много видове тестове за сифилис.
Например тъмен микроскопен тест или имунфлуорисцентен тест.
Ако предполагаемият момент на заразяване е неизвестен, трябва да се направи лумбална пункция на гръбначния стълб.
Недиректните методи са чрез антитела за сифилис.
Стандартен е методът на TPHA, при който, ако са налице антитела е налице съсирване на пробата. Ако той е положителен се прави FTA-Abs-Test за потвърждаване. Но това по лабораториите се знае и не е работа на пациента да си избира тестовете.
За гонорея се изследва натривка от матката - култура. Но при това заболяване би имало еднозначни симптоми.
И двете заболявания се лекуват с комбинация от два антибиотика, от които единият пеницилинен.
Поздрави,
Можете и с едно потребителскко име да пишете, пак си остава анонимно.
Има много видове тестове за сифилис.
Например тъмен микроскопен тест или имунфлуорисцентен тест.
Ако предполагаемият момент на заразяване е неизвестен, трябва да се направи лумбална пункция на гръбначния стълб.
Недиректните методи са чрез антитела за сифилис.
Стандартен е методът на TPHA, при който, ако са налице антитела е налице съсирване на пробата. Ако той е положителен се прави FTA-Abs-Test за потвърждаване. Но това по лабораториите се знае и не е работа на пациента да си избира тестовете.
За гонорея се изследва натривка от матката - култура. Но при това заболяване би имало еднозначни симптоми.
И двете заболявания се лекуват с комбинация от два антибиотика, от които единият пеницилинен.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”