Нервна почва ли е?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ilianskivojd
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Нервна почва ли е?

Postby ilianskivojd » Mon Mar 23, 2009 5:27 pm

Здравейте от скоро имам следният проблем.Постоянно ми е замаяно,някой път по-сълно дръг път отзвучава.Случва се и лека да ме понаболява главата в горната част на главата както и към слепоочието,но болките се рядки и тъпи.Случва се и да ме претиска челото и лек шум в ушите.Правих си ЕЕГ 2 пъти,но картината е абсолютно чиста и затова не ми препоръчват да си правя скенер.Изледвах си всички органи и те са нормални,както и кръвна картина много добра.Немога да си обясна от къде идва проблема...

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Mon Mar 23, 2009 6:26 pm

Е, споделете и възраст, пол, килограми и височина, де. :)
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

ilianskivojd

Postby ilianskivojd » Tue Mar 24, 2009 8:38 am

Мъж на 22години,182см 77кг.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Tue Mar 24, 2009 3:53 pm

Здравейте,

да, има вероятност да е тумор, но тя е минимална. По-скоро е налице събитие, свързано с вътрешното ухо. Скенер трябва да си направите, не ги слушайте "какво Ви съветвали".

Може да направите един експеримент и да вземете от онези хапчета за смучене против прилошаване при пътуване и да видите дали още Ви се вие свят.

Сега пътеката е следната:

1. мерите си кръвното в покой;
2. кръвна картина при личен лекар;
3. ако на 2. няма нищо, то скенер;
4. ако на 3 няма нищо, то преглед при УНГ за възпаление на вътрешното ухо.

После може пак да пишете.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”