Сърдечно неразположение

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Neli
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Сърдечно неразположение

Postby Neli » Tue Mar 17, 2009 12:38 pm

Здравеите.Радвам се че има хора като вас с които да коментираме здравните си проблеми.В много случаи това деиства успкоително и благоприятно на пациентите.Моят проблем е следният;на42год. сьм крьвното ми е 90\60 или110\80 дотук супер.Преди година на проф.преглед ми казаха че пулса ми е много ускорен до 130уд.в мин.Ходих на кардиолог и установиха синусова тахикардия.Назначиха ми KONKOR от 5мг по половинка сутрин.Вьпреки това почти постоянно ми се случва да усещам като потреперване в сьрдечната област или може би е прескачане нямам точна представа.Получава се дори когато сьм в покои.Понякога трае 1,2сек.поносимое ,нокогато е по продьлжително5,6сек. или се повтори просто е обезпокоително и стряскащо.После цял ден си мисля дали пак ще се повтори.Може би трябва да кажа че при тези пристьпи дишам спокоино.По вероятно да се задуша от паника.Какво е вашето мнение за тези ситуации.Благодаря за отделеното време. :?:

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Wed Mar 18, 2009 3:28 am

Здравейте,

трябва Ви по-добре дозиран бета-блокер.

Има ли промяна при натоварване на оплакванията Ви?

Правено ли е ЕКГ в момент на тези симптоми или ЕКГ под натоварване изобщо?

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Neli

сьрдечно неразположение

Postby Neli » Wed Mar 18, 2009 10:34 am

Пьрво благодаря за бьрзата ви реакциа по вьпроса.По време на натоварване само 1 пьт сьм получавала подобно нещо.Тоест мисля че ТОВА не се провокира от натоварвания,но това е моето мнение.ЕКГ не е правена в момента защото се касае за секунди ,но след около 30мин./разстоянието от дома до БНМП/ казват че показателите са в норма.Колкото до ЕКГ под натоварване в нашият град това е абсурт,тоест по думите на кардиолозите ;нищо ти няма на ЕКГ защо да се правят други изследвания!!! Междо другото сега се сетих колко купища ВАЛИДОЛ сьм исмукала.С това лекуват в БНМП.Отново ви благодаря предварително. :!:

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Mar 22, 2009 8:17 pm

Поздрави, Bulgaricus

Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Neli

сьрдечно неразположение

Postby Neli » Mon Mar 23, 2009 10:22 am

Много благодаря за отделеното време и изчерпателните отговори.Поздрави и кьсмет!

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Tue Mar 24, 2009 6:27 pm

Моля. Успех и на Вас!
Поздрави, Bulgaricus

Return to “Форум имам проблем...”