Преди може би 4-5 год. страдах от какви ли не кожни ...образувания да го наречем. То не бяха циреи, в областа на носа, забрали потни жлези подмишниците и в слабините, ечемик. Доста време ходих на хирург да ми ги цепи, докато най-накрая ме пратиха в един център "А....а"в София (няма да му споменавм името защото не съм сигурна че е позволено, да не правя реклама),където ми изследваха някакъв си стафилококов титър или нещо подобно и съответно ми изписаха някакви ваксини и така няколко пъти. Явно имаше ефект, защото, да чукна на дърво, нещата отшумяха. Но понеже реших да си правя изследвания отново , профилактично, в този център, се разрових из интернет и открих доста негативни мнения. Общо взето хората казват, че няма такова нещо стафилоков титър, и ваксини и че тези ваксини по скоро вредят отколкото помагат и че самия център е някаква измислица. И сега незнам какво да правя, защото вярно предишните проблеми отшумяха, но от близо 2 год. имам много пъпки по гърба, които нямат махане. Ходих на козметик и след хиляди почисвания и мазания със Зинерит и Акнеаут, се поизчистиха, но пак се появиха. Дори и от слънцето не загарят, а май даже стават повече. Започвам да се притеснявам, особено след това което прочетох за ваксините, защото пъпките малко по малко се разпространяват. Възможно ли е да са от тези бактерии, как да разбера, какво изследване да си направя и къде? Как да ги лекувам? Ако някой може да ми помогме моля да пише.
Благодаря предварително!