Суха кашлица със задавяния, на пристъпи при дете

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

zeny
Posts: 1
Joined: Tue Feb 10, 2009 1:36 pm
Location: Бургас

Суха кашлица със задавяния, на пристъпи при дете

Postby zeny » Tue Feb 10, 2009 8:14 pm

Здравейте,не знам към какъв специалист да се обърна за съвет,но това е историята :Дъщеря ми е на 9 год. от вече 23 дни е с кашлица ,която започна внезапно и за 2-3 дни стана такава ,че не можеше да каже и 5 думи.Суха и на пристъпи,особено вечер(със задавяния,сякаш спира да диша).Личният ни лекар й направи ренгенова снимка-(пише бронхиални изменения).От там на педиатър -изписа ни лекоклар 500 -,защото сме 40 кг,анисол ,калциев гликонат ,сеникод?,хексоралетен.Дадох й го но вечерта получи силен пристъп потече й кръв от носа и цялата трепереше.Спрях й антибиотика и сеникода ,отидохме пак и отново лекоклар 250 и зодак .Изпратиха ни на алерголог ,която ни изпрати на УНГ от там й взеха секрет от гърлото и казаха ,че не е за тях(нормална бактериална среда )върнахме се към алерголожката като междувременно кашлицата й ,която беше поутихнала леко отново се засили и започна и кихане ,което го нямаше преди.Алерголожката й изписа аереус сироп и нео-ринактив (като я предупредих ,че имаме чести кръвотечения от носа-по принцип),не ни направиха тест заради влошаването.

Bulgaricus
Posts: 3470
Joined: Mon Nov 05, 2007 5:16 pm
Location: Варна
Contact:

Postby Bulgaricus » Mon Feb 16, 2009 3:10 am

40 кг тегло при каква височина?

Какъв е резултатът от посявката и само една ли правиха?
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!


Return to “Форум имам проблем...”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests