Здравейте,
Ето какво е положението:
Приятелят ми се е лекувал от хламидии доста дълго време, няколко години...
Преди година изследваният му показват, че вече няма хламидии...
Въпреки това, от както сме заедно той преиодично получава гъбички. Неговата лекарка казва, че това може да е в следствие половият му контакт с мен или просто алергична реакция към фитнес добавките,които пие.
Не се пазим с презервативи, аз пия противозачатъчни хапчета. При мен от както сме заедно въпреки неговите инфекции не е имало проблем, нито веднъж. Ходила съм няколко пъти на гинеколог и нищо.
Върпосът ми е какви са евентуалните причини за тези хронични (едва ли не) гъбички, които му излизат и до каква степен те може да не са в следствие на полов контакт?
Благодаря Ви предварително.
Гъбички след Хламидии
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Bulgaricus
За пърхута ще трябва Низорал само да ползва от тук насетне и во веки.
"Хроничната" инфекция идва от системната намеса във веригата на производство на дадени видове бели кръвни клетки, която се е състояла чрез антибиотиците по време на лечението. Тук "хронична" означава "от която не мога да се отърва".
Д-р Хаус е виновен единствено за душевния немир на болните си подчинени в несъществуащата никъде в света, па камо ли в САЩ болница.
"Хроничната" инфекция идва от системната намеса във веригата на производство на дадени видове бели кръвни клетки, която се е състояла чрез антибиотиците по време на лечението. Тук "хронична" означава "от която не мога да се отърва".
Д-р Хаус е виновен единствено за душевния немир на болните си подчинени в несъществуащата никъде в света, па камо ли в САЩ болница.
Поздрави, Bulgaricus
-
mepofa
- Joined: Mon Jan 26, 2009 1:16 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Резултати
Здравейте отново,
Взех резултатите и се оказа Кандида Албиканс.
Прочетох малко инфо в интернет и си направих заключението, че може би тази инфекция е дошла и стомашно-чревният тракт. Не знам до колко това е вярно. Но и двамата напоследък имаме смущения там (газове, киселини, и т.н.)
Ще трябва май да сме доста упорити в лечението, защото прочетох, че тази гъба е доста устойчива, а планираме и бебе, така че......
Отново много благодаря за отговорите.
Взех резултатите и се оказа Кандида Албиканс.
Прочетох малко инфо в интернет и си направих заключението, че може би тази инфекция е дошла и стомашно-чревният тракт. Не знам до колко това е вярно. Но и двамата напоследък имаме смущения там (газове, киселини, и т.н.)
Ще трябва май да сме доста упорити в лечението, защото прочетох, че тази гъба е доста устойчива, а планираме и бебе, така че......
Отново много благодаря за отговорите.
-
Bulgaricus
Здравейте,
да, упорита е инфекцията и се лекува с Caspofungin или Fluconazol.
Поздрави,
да, упорита е инфекцията и се лекува с Caspofungin или Fluconazol.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”