Лек сърбеж на ануса

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

АнонимнО

Лек сърбеж на ануса

Postby АнонимнО » Wed Jan 07, 2009 2:08 pm

От повече от две седмици имам лек сърбеж на ануса. Когато ходя до тоалетна, в началото имам лек прорез, но той отминава за секунди. Докато се мия с хладка вода, ми доставя някакво удоволствие пипането по това място. Сърбежа се появи след като имах анален c*кc и не знам дали просто проблема не е във вътрешно разкъсване, което с времето ще заздравее. Четейки останалите коментари тук си мисля, че моите симптоми не са точно такива каквито са на останалите. Това, че явна болка през останалото време нямам, а само когато ходя да се изхождам, ми дава надежди, че не става въпрос за хемороиди. Надявам се вие да ми кажете повече.

Bulgaricus
Posts: 3470
Joined: Mon Nov 05, 2007 5:16 pm
Location: Варна
Contact:

Postby Bulgaricus » Wed Jan 07, 2009 9:19 pm

Да. Най-вероятно е хирургичен проблемът, както сама предполагате. Ще премине с времето, или ще се инфектира. Препоръката е за миене с тетра.
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!


Return to “Форум имам проблем...”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests