Стомашни болки

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Стомашни болки

Postby nonsense » Sun Jul 16, 2006 12:36 pm

Здравейте!Имам болки в областта на стомаха, които се засилват след хранене, и също така са съпроводени от парене и се чувствам отпаднала. Преди години след лекарска консултация ми казаха, че имам гастрит при същите симптоми. В последните два дена те се появиха отново. Възможно ли е те да са предизвикани от гастрит и има ли някакво ефикасно лекарство за успокояване на болките? Обръщам се към вас за съвет, преди да го получа в лекарския кабинет. :?
nonsense

Re: Стомашни болки

Postby ptomoff » Sun Jul 16, 2006 1:22 pm

nonsense wrote:Обръщам се към вас за съвет, преди да го получа в лекарския кабинет. :?
Напротив, обърни се първо към личния лекар и ако тогава нещо не ти е ясно, питай. Рисковете да бъдеш заблудена при интернет консултация, са многократно по-големи от тези да получиш грешна такава при ДжиПи-то.
ptomoff
Site Admin

Return to Форум имам проблем...

Similar topics