Аз имам следния проблем.
Имам малки гнойни пъпчици в областта на фоликулите на космите около гениталите.нямам на самите срамни устни или по влагалището.правени са ми бактериални изследвания, в началото бяха изкарали че имам стафилококи но после след проведени изследвания след месеци и даже след година се установи че няма такова нещо.следващите изследвания бяха направени като се взе секрет от самите пъпки ,както и от влагалището както и секрет от гърлото и устата,никъде не се установи стафилококова инфекция.по принцип се установи че няма никаква бактерия. за това бих искала да попитам на какво се дължат тези пъпки и при какъв лекар да отида вече.какво може да е???
лошото е че и моя приятел ги прихвана от мен.
бяха ми предписали и ацикловир а също така съм пила и антибиотици,от антибиотиците имаше малък ефект но нищо повече.
та какви са тия малки гнойни пъпки които ми излизат в тази област?не винаги се появяват,понякога са повече,друг път няма нито една!с какво да ги мажа или какво да пия?
пропуснах да кажа че не съм получила тези пъпки при полов акт а в следствие на замърсяване.не знам дали това има някакво значение все пак!
моля помогнете!
Малки гнойни пъпчици около гениталиите
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
tedkata
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Здравейте,
не виждам как ацикловир ще помогне. Щом сте реагирали положително на антибиотик е бактериална зараза, най-вероятно.
Направете си пак посявка и антибиограма. Лечението е с инжекционен и перорален антибиотик, комбиниран с антибиотик за мазане на мястото.щ
Отговорен е дерматологът.
Поздрави,
не виждам как ацикловир ще помогне. Щом сте реагирали положително на антибиотик е бактериална зараза, най-вероятно.
Направете си пак посявка и антибиограма. Лечението е с инжекционен и перорален антибиотик, комбиниран с антибиотик за мазане на мястото.щ
Отговорен е дерматологът.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”