Имам проблем. Моля. помогнете! Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.
Ами имам малък проблем с уринирането. От няколко дена изпитвам болка при ходене по малка нужда, но болката не е постоянна а при последните няколко капки, а и постоянно имам усещането че ми се ходи по нужда ... знам че трябва да се консултирам с лекаря си но в момента нямам тази възможност ако някой може да помогне, много му благодаря
Обикновено става въпрос за уретрит и цистит. Ако е банален - лечение за няколко дни с антибиотик или химиотерапевтик ликвидира проблема. Да, но ако не е... Виждам защо колегие се въздържата дадават съвети по случая.
напоследак имам проблем често ходене за да уринирам без някакви болки няма улекване и се е дно не сам уринирал по принцип от тогава полу4их херниа ама же4е 1 седмица след операциата няма някав ефект да уринирам по рядко и да испитвам някакво усештане ако някои мойе да ми каже какво да пи6и ште ви бъдя благодарен може да ми пи6ите и на емеила burn149@abv.bg