Проблем при уриниране

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Проблем при уриниране

Postby :( » Sat Jul 15, 2006 6:49 am

Ами имам малък проблем с уринирането. От няколко дена изпитвам болка при ходене по малка нужда, но болката не е постоянна а при последните няколко капки, а и постоянно имам усещането че ми се ходи по нужда ... знам че трябва да се консултирам с лекаря си но в момента нямам тази възможност ако някой може да помогне, много му благодаря :)
:(

Postby Guest » Fri Aug 11, 2006 7:03 am

Обикновено става въпрос за уретрит и цистит. Ако е банален - лечение за няколко дни с антибиотик или химиотерапевтик ликвидира проблема. Да, но ако не е... Виждам защо колегие се въздържата дадават съвети по случая.
Guest

проблем

Postby митко » Mon Sep 18, 2006 11:10 pm

напоследак имам проблем често ходене за да уринирам без някакви болки няма улекване и се е дно не сам уринирал по принцип от тогава полу4их херниа ама же4е 1 седмица след операциата няма някав ефект да уринирам по рядко и да испитвам някакво усештане ако някои мойе да ми каже какво да пи6и ште ви бъдя благодарен може да ми пи6ите и на емеила burn149@abv.bg
митко

Postby fotografa » Fri Sep 22, 2006 9:57 pm

За каква операция става въпрос?
fotografa

Return to Форум имам проблем...

Similar topics