кожен проблем зад ушната мида

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

кожен проблем зад ушната мида

Postby zelen4uka » Tue Dec 30, 2008 1:00 am

Здравейте!
Имам кожен проблем от близо 3 години. Представлява нещо като подсичане на пегънката която е от задната страна на ушната мида. Ще се изразя по-достъпно. Имам нещо зад ухото което ту зараства и в следващия момент пада малко кожа и пак е като подсечено. Това се появи след подстрижка при фрезйор. Тъй като спя на тази страна от самото по-влажно място само на това ухо имам този проблем. Мажа с тубичка на което пише Clotrimazol.
zelen4uka

Postby zelen4uka » Tue Dec 30, 2008 10:56 pm

Представлява нещо като цепнатина на прегънката на ухото. Някой ако може да ме посъветва с какво да го мажа ще съм му много благодарен.
zelen4uka

Postby Bulgaricus » Wed Dec 31, 2008 1:40 am

Здравейте,

използвате препарат срещу гъбички.

Няма как да Ви кажа какво да ползвате. Има 3 възможни причинителя (основно) и при трита се използват три различни и нямащи нищо общо лекарства.

Най-вероятен е бактериалният или гъбичен препарат.

Трябва да си направите посявка при личния лекар, за да определите за какво точно става дума и кой антибиотик/антимикотикум е подходящ за него с антибиограма.

Няма нужда да споделям, че е необходима висока лична хигиена.

С поздрави,
Bulgaricus

Return to Форум имам проблем...

Similar topics