Гъбички по половия член

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Гъбички по половия член

Postby Guest » Sun Dec 14, 2008 1:32 am

Здравейте
Опасявам се, че има гъбички по члена, тък като имам бели петна и нещо като пришки, които са съсредоточени под главичката на пениса и върху самата нея.
Работата е там, че никога не съм правил c*кc, тоест не може да съм ги пипнал по полов път. Освен това страдам от себореен дерматит, за който пих всякакви рекарства, от сорта на Орунгал, но нищо не помогна. все пак успявам да контролирам себорейния дерматит - по носа се мажа с цитросепт, а по главата - със себорал и в крайна сметка не личи. само че с гъбичките по пениса не става. Интересното също при тях е, че понякога почти не се личат, а понякога се личат силно. Освен това от скоро кожата между краката ми се бели и има ранички.
Може ли някой да ми препоръча добър кожен лекар в София. Такъв, който да не ме претъпа набързо набързо, а да се отнесе внимателно и с разбиране. според мен е явно, че гъбичките са по скоро симптом на някаква друга болест, така че едва ли ще се излекувам ако се лекуват фронтално. не знам при кого да отида. Някой може ли да ме посъветва?
Благодаря ви предварително...

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Mon Dec 15, 2008 4:48 pm

Здравейте,

лекарството Орунгал е противогъбичен препарат, което ме води на мисълта, че или нямате въпросния дерматит или не сте пили лекарството против него.

Ако при въпросните бели петна става дума за нещо такова, то това е нормално състояние:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... landis.jpg

Ако ли става дума за нещо друго сигурно сте прав и имате гъбички.

Цитрсепт е козметичен, а не лекарствен препарат в класическото значение на думата "лекарствен". Той съдържа екстракт от семките на грейпфрут и глицерин, който пък във всичко го слагат, защото звучи добре и е модерно. Можете да го приемате през устата на хапчета и така може да Ви помогне повече.

Ако имате съмнение за сериозно заболяване, то си поискайте голяма кръвна картина с чернодробни параметри. След нея при кой да е лекар, независимо от специалността си направете няколко посявки с антибиограми от вички засегнати области, дори и да става дума за 3-4, дори и да трябва сам да си ги платите. За диагностика на дерматита се прави биопсия и тя се гледа под микроскоп.

Едва след като всички тези стъпки са изминати ще можете да имате яснота по въпросите.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Панайот

c

Postby Панайот » Mon Dec 15, 2008 6:08 pm

ptomoff
Site Admin

Postby ptomoff » Mon Dec 15, 2008 6:51 pm

Панайот виж в .

Return to “Форум имам проблем...”