Проблеми след смъкване на тегло

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Postby Guest » Sun Jul 09, 2006 2:12 pm

Здравейте.
Не знам дали съм попаднала на подходящото място, но имам проблем и спещно се нуждая от съвет : Преди 3 год. свалих 28 кг и оттогава съм на непрестанни диети, не изтощаващо гладуване, но все пак лишавам организма си от доста неща. Впоследствие това доведе до нередовен стомах и мисля, че си докарах гастрит. Сега корема ми се надува всяка седмица, буквално става сякаш съм глътнала топче и е ужасно твърд. Свсеки следващ път това състояние става по-болезнено и времетраенето му се удължава (понякога е така цели седмици) кави мерки да предприема, преди да е станнало твърде късно, ако вече не е.
Благодаря ви предварително !!! :cry:
Guest

Postby ptomoff » Sun Jul 09, 2006 3:19 pm

Какво казва личният ти лекар по въпроса?
ptomoff
Site Admin

Postby Guest » Sun Jul 09, 2006 6:21 pm

Ами накара ме да пия куп лекарства от сорта на мезим форте и еспумизан, но в един момент те просто спират да деистват, а аз вече седмица не съм излизала, защото не се събирам в дънките си. Бях чула за някакви вносни лекарства под формата на сироп или нещо подобно, но не знам подробности, а определено не искам да продължавам така .
Guest

Postby fotografa » Wed Jul 12, 2006 11:12 pm

Бих препоръчал активен спорт. Занимавам се с айкидо и алпинизъм. При практикуване на алпинизма аз лично губя апетит. Оказва се, че организмът няма нужда от толкова много храна. От умора понякога изобщо не ти се яде или просто нямаш сили да храносмилаш. Бих добавил още, че е важно човек да яде често , но по малко. Стомахът не бива да стои празен, защото има свойството да се самосмила.
fotografa

Return to Форум имам проблем...

Similar topics