Появиха ми се пъпки, както и на партньора ми

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Появиха ми се пъпки, както и на партньора ми

Postby Сиси » Mon Nov 17, 2008 6:35 pm

Имам голям проблем,мили хора,помогнете ми!
От 4 месеца съм с един мъж,предполага се,че никой от нас няма други партньори.Всичко добре,но ми се появиха две пъпки,които след 2 дни изчезнаха.Аз реших,че причината е в бръсненето,но приятелят ми получи същите пъпки,които при него се задържаха 2 седмици.След като почти му минаха,започнаха да се появяват по ръцете му,по краката му и всяка пъпка е с кървава коричка отгоре.Днес той има такава и в устата си,а по члена пъпките пак започват да се появяват.Той ме изпрати на изследвания,но аз нямам пъпки и каквито и да е оплаквания.Направих си изследвания,но трябва да чакам 2 седмици и ще умра от притеснение..Някой ако е имал такъв проблем,нека ми обясни каква може да е причината за тези пъпки.Благодаря предварително!!!!!!!!!!!
Сиси

Postby Bulgaricus » Mon Nov 17, 2008 8:48 pm

Какви изследвание сте си направили?

И той трябва да отиде, не само Вие.
Bulgaricus

Postby Guest » Tue Nov 18, 2008 2:34 pm

Ами аз съм в Англия в момента и има клиника за сексулното здраве,където ми направиха изследвания за спин,гонрея,сифисилис,хламидии, и т.н.Но тук се чака доста за резултата и ако имам нещо те ще ми се обадят по телефона,а ако няма нищо,просто няма да ме търсят .Това си е едно ужасно чакане и молене дано не ми се обадят.
Guest

Postby Bulgaricus » Tue Nov 18, 2008 3:07 pm

Вероятно е да е едно от посочените от Вас заболявания. Изследванията, които сте направили трябва да се състоят и от посявка от секрет от тези пъпки.
Bulgaricus

Postby Guest » Mon Nov 24, 2008 7:36 pm

Е сега вече съм притеснена....Като например какво?Дайте ми някаква насока,моля!От СПИН ли да съм болна?Или от какво?Моля Ви,дайте ми някаква насока!Благодаря предварително
Guest

Postby Guest » Mon Nov 24, 2008 8:01 pm

И друго нещо което ми идва на ума веднага след писането преди малко-ами аз нямам нито една пъпка.Ние сме без каквато и да е външна намеса вече 4 месеца.Какво е това заболяване,което има такъв латентен период?Ако съм го заразила аз ,това може да е станало най-късно преди 4 месеца.Напрашо ще се побъркам от притеснение....
Guest

Postby Bulgaricus » Tue Nov 25, 2008 2:27 pm

Е, може Вие да не сте знаели, че сте заразна. Трябва да изчакате резултатите. Само те могат да кажат какъв е причинителят.
Bulgaricus

Return to Форум имам проблем...

Similar topics