незнаят какво ми е

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

здравейте

Postby Guest » Tue Oct 28, 2008 9:29 am

извинявам се 4е пиша пак но когато споделям това с нашите невролози те ми отговарят 4е ако е имало нещо сериозно за тези години съм щтяла да умра ве4е ,та аз постоянно 4ета и знам 4е има и доброка4ествени тумори ,но както и да е може и нашия ЯМР да не е толова добър ,та мисълта ми е ако на еег и ямр вси4ко е наред тогава се мисли за депресия и разни такива психи4ни нарушения.
Guest

здравейте

Postby Guest » Tue Oct 28, 2008 10:47 am

всико това което изброихте предполагам щте се видя на ямр с контрас а каде е най хубавия в София понеже аз съм от Бургас и не знам ако може да ми кажете и препоръ4ате и някой добър невролог или болница за това.Благодаря ви .
Guest

Postby Bulgaricus » Tue Oct 28, 2008 1:31 pm

Депресията не е някакво измислено заболяване, а опасно и съвсем реално такова, което може да доведе до Вашите симптоми без да можете да разберете, че сте болна от него. Затова е, както вече писах възможната диагноза, но изказана, без медицински факти няма никакъв смисъл. Пишете отново, когато имате резултати от София.
Bulgaricus

здравейте

Postby ваня » Wed Nov 12, 2008 8:07 pm

Здравейте вчера се върнах от София ходих при 2 ма от най добрите професори няма да споменавам имена и двамата бяха на мнение 4е представения резонанс е достатъчно добър и не трябва друг ,единия ми направи ново ЕЕГ и Допрен на съдовете -нямаше проблем.Казаха ми 4е проблема е на нервна почва и да пия успокоителни и за главоболието нещо като ме заболи много глава даже го казаха тензиционно главоболие.Единия от професорите смята 4е има нешо общо с пролопса на митрална клапа това ми състояние ,но кардиолога е на дрого мнение ,штитовидната жлеза е нормална така 4е аз продължавам с същите лекарства е ве4е по рядко ме боли глава де .Но категори4но отхвърлиха депресия незнам на психиатър не съм ходила но това е за сега .как те го коментирате ,дали щте се оправи тази моя нервна система която е разтроена ?
ваня

Postby Bulgaricus » Thu Nov 13, 2008 12:27 am

Здравейте,

щом професорите са казали така, то всички други трябва да мълчат.

Проблемите на нервната система започват едва след месец-два лечение да дават видим резултат.

На Вас Ви остава да имате само търпение и да продължите лечението.

Поздрави,
Bulgaricus

незнам какво ми е

Postby ani4ka11 » Wed Feb 17, 2010 11:00 pm

Скоро направих ЯМР на съдове в мозъка и ново ЕЕГ всичко е наред а моите проблеми продължават,вече се отчаях напълно пия ривотрил и той не ми помага какво да правя .
ani4ka11

Postby Bulgaricus » Tue Feb 23, 2010 7:08 am

Можете междувременно да започнете да приемате и валериан 1-1-1 таблетки. Няма взаимодействия и странични ефекти или ограничение колко време да го приемате.

Някъде по веригата има допусната немърливост. Явно не може да се разчита на направените до тук изследвания, но как да Ви кажа къде е тя...
Bulgaricus

незнаят какво ми е

Postby ani4ka11 » Tue Feb 23, 2010 9:15 am

Здравейте ама то вече толкова ми писа да ходя по лекари и да пръскам пари че не е истина,последно невроложката от Бургас ме прати на ЯМР естесвено го платих иначе не дават направления (за какво плащам здравни и аз незнам)и там всичко е наред ,питам възможно ли е вегетативната система да е толкова разцентрована и да дава тези оплаквания а толкова години как не се намести толкова хапчета съм пила.Явно има проблем и пак трябва да ходя на Невролог ,ама след като 10 години не се е оправил невиждам как щте го оправят сега.
ani4ka11

Previous

Return to Форум имам проблем...