Имам ли херния или нямам... значе, снощи както си седях вкъщи на дивана изведнъж ме присвиха слабините, толкова силно все едно съм се ударил, болката продължи нагоре по корема, чак до гърдите ми и после слезна по краката надолу, точно 1:1 когато се удариш силно в тях. За момент си помислих че е от тясните ми панталони които се бяха качили доста нагоре, свалих ги и обух едни съвсем широки (в тва време болката изчезна и остана едно изтръпващо чувство, болката продължи около 20-30 секунди и сякаш пусираше) но по-късно пак се появи за няколко секудни. И всеки път когато си напрягах коремните мусколи се появяваше отново по-лека + изтръпването.
Доста се стреснах но изчезна напълно след около 20тина мин.
Вечерта като си легнах нищо ми нямаше и заспах спокойно, на сутринта всичко отново си беше в ред, но към 9-10 се повтори отново, докато слизах по едни стълби, не толкова силна но забележима. От тогава насам ( около 5-6 часа) ми е нямало нищо и всичко сякаш е ОК в момента.
Огледах се добре покрай слабините, пипах барах - никакви подутини, и нищо което да ме боли външно (по-скоро болката е вътре в тялото ми но избива навън като е по-силна) огледах и коремната стена, дори като се стегна в момента не чувствам болка.
Страхувам се да не е херния, защото обикновенно спортувам - това включва и скокове от високо и тн. Но всички са добре премерени и до сега не ме е боляло никога така. Друго нещо е , че от 1 месец не съм спортувал и скачал от кадето и да е, както и вдигал тежко.
На 17 години съм от град Пловдив.
Благодаря ви предварително, кажете ми ако имате още въпроси относно положението за да ми разясните точно всико. Благодаря.