За съжаление излекуване, без операзия няма.
Има множество възможни усложнения, включително и такива за влошаване.
Трябва да Ви оперира хирург, който има дълъг опит в това, което прави.
Да прецените трябва сами. Това е решение, което не може да дадете на някой друг.
дискова херния
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
ая
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Аз съм опериран 2000 година от дискова херния. По-нормален метод, със скалпела
От тогава нямах никакъв проблем.По ирония обаче тези дни нещо "запецнах", но се надявам да е временно. От хирурзите знам, че това с лазера е повечко комерсиални отколкото ефикасни. Разбира се не искам да налагам мнение на никой. Оперираха ме в Пловдив-ВМИ.Ако цитирам имена, ще прозвучи като реклама, а не искам да останете с такова убеждение. Ходил съм в гр.Баня на санаториум преди операцията-никакъв ефект.За павел баня казват, че е по-добре.Но личното ми мнение, че ако ви е страх от операция, сте обречени цял живот да се разхождате по санаториуми.Мен поне тази перспектива не ме радваше. И брат ми е хирург, но той беше човекът който най-много не искаше да ме оперират докато не говорихме с негов съученик-неврохирург. Той каза, че все пак не сме 80-те години.За тях това си е рутинна операция.
Успех ви желая!
Успех ви желая!
-
Guest
Уфф! Пак съм аз от горния пост
Искам само да ви обнадеждя като прочетох другаде, че хората се притесняват.Поне в моя случай беше така:
В петък ме приеха.В понеделник сутрин ме оперираха.Във вторник сутрин си ме пратиха да си ходя
Качих се на самоход до петия етаж
защото нямаме асансьор. След 20 дни пътувах на море с автомобил, и аз карах. Е, 4-5 месеца се пазих... 
Искам само да ви обнадеждя като прочетох другаде, че хората се притесняват.Поне в моя случай беше така:
В петък ме приеха.В понеделник сутрин ме оперираха.Във вторник сутрин си ме пратиха да си ходя
-
иглика
дискова херния
Моя братовчед страда от дисова херния.преди около година ходи на лечение с лазер,даде много пари за процедури но въобще нямаше ефект.май наистина това лечение е с комерсиална цел!за операция беше много навит но го разубедиха тъй като е много млад(на 28 години) а резултатът може да е всякакъв.ходи на Павел баня,мисля че там имаше някакъв ефект, после пи някакви билки и май те най много му повлияха.сега вече го боли порядко.не знам дали се дължи само на билките,може ефекта да е комплексен!факт е обаче че се чувства значително подобре!
-
ая
дискова херния
Благодаря Ви за отговорите!Моля, Иглика за имената на билките и как точно се примат.И според мен добрите лекари засужават имената им да се знаят.Ще се радвам ако ги споделите с нас.Още веднъж Благодаря!:)
Return to “Форум имам проблем...”