дискова херния

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ая
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

дискова херния

Postby ая » Thu Aug 28, 2008 12:39 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Aug 31, 2008 5:38 pm

За съжаление излекуване, без операзия няма.

Има множество възможни усложнения, включително и такива за влошаване.

Трябва да Ви оперира хирург, който има дълъг опит в това, което прави.

Да прецените трябва сами. Това е решение, което не може да дадете на някой друг.
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Guest

Postby Guest » Sun Sep 21, 2008 10:51 pm

Аз съм опериран 2000 година от дискова херния. По-нормален метод, със скалпела :) От тогава нямах никакъв проблем.По ирония обаче тези дни нещо "запецнах", но се надявам да е временно. От хирурзите знам, че това с лазера е повечко комерсиални отколкото ефикасни. Разбира се не искам да налагам мнение на никой. Оперираха ме в Пловдив-ВМИ.Ако цитирам имена, ще прозвучи като реклама, а не искам да останете с такова убеждение. Ходил съм в гр.Баня на санаториум преди операцията-никакъв ефект.За павел баня казват, че е по-добре.Но личното ми мнение, че ако ви е страх от операция, сте обречени цял живот да се разхождате по санаториуми.Мен поне тази перспектива не ме радваше. И брат ми е хирург, но той беше човекът който най-много не искаше да ме оперират докато не говорихме с негов съученик-неврохирург. Той каза, че все пак не сме 80-те години.За тях това си е рутинна операция.
Успех ви желая!

Guest

Postby Guest » Sun Sep 21, 2008 11:00 pm

Уфф! Пак съм аз от горния пост :D
Искам само да ви обнадеждя като прочетох другаде, че хората се притесняват.Поне в моя случай беше така:
В петък ме приеха.В понеделник сутрин ме оперираха.Във вторник сутрин си ме пратиха да си ходя :) Качих се на самоход до петия етаж :shock: защото нямаме асансьор. След 20 дни пътувах на море с автомобил, и аз карах. Е, 4-5 месеца се пазих... 8)

иглика

дискова херния

Postby иглика » Mon Sep 22, 2008 11:50 am

Моя братовчед страда от дисова херния.преди около година ходи на лечение с лазер,даде много пари за процедури но въобще нямаше ефект.май наистина това лечение е с комерсиална цел!за операция беше много навит но го разубедиха тъй като е много млад(на 28 години) а резултатът може да е всякакъв.ходи на Павел баня,мисля че там имаше някакъв ефект, после пи някакви билки и май те най много му повлияха.сега вече го боли порядко.не знам дали се дължи само на билките,може ефекта да е комплексен!факт е обаче че се чувства значително подобре!

ая

дискова херния

Postby ая » Wed Sep 24, 2008 10:58 am

Благодаря Ви за отговорите!Моля, Иглика за имената на билките и как точно се примат.И според мен добрите лекари засужават имената им да се знаят.Ще се радвам ако ги споделите с нас.Още веднъж Благодаря!:)

Return to “Форум имам проблем...”