Казаха, че не знаят какво ми е, но болката продължава

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Silvia
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Казаха, че не знаят какво ми е, но болката продължава

Postby Silvia » Wed Aug 27, 2008 11:18 am

Здравейте!
Аз съм на 30 и търся отговор, който досега не бе намерен при специалисти. Преди два месеца ми биха имунизация тетанус. Часове след това започнаха болките - първо между лакътя и китката на дясната ръка (на която бе поставена инжекцията), а в следващите часове обхвана китката и пръстите. Отначало помислих, че съм претоварила ръката си, но когато започна да ме боли и лявата ръка (нея не я товаря почти с нищо), разбрах, че няма как да е от претоварване. Заболяха ме и стъпалата на краката, макар че там болката е слаба. Проблемът е в ръцете. Болят ме ставите на пръстите, мускулите ми са сякаш атрофирали в горната част на ръката (над лакътя), често усещам и плекситна болка (която е само в ръцете, а не както преди години съм имала в района на врата и рамената) и наред с болките, ръцете ми и изтръпват. Има сутрини, в които ръцете ми са като парализирани, просто не мога да ги движа, дори и да преодолея болката, просто "не ме слушат".
Естествено, месец след като болките не отминаха, а ръцете ми достатъчно си почиваха, отидох на лекар. Докато протичаха изследвания, опитът да се спрат болките, които много приличаха на артритни, с Нимезил, се оказаха неуспешни. Едната ми ръка се поду като балон, а другата бе изтръпнала. Спрях обезболяващите, които така и не помагаха и... Направиха ми всички възможни изследвания - кръвна картина, 3-те ревматоидни показатели,хламидия, СРК, АНА скрининг, анти-ССР, снимки на врата, но всички те са като на перфектно здрав човек.
Тъй като още в началото смятах, че имунизацията тетанус има връзка с тези болки, независимо, че лекарите отрекоха, започнах самоинициативно да пия алергозан. Вече няколко седмици, болките са значително намалели, но в момента, в който го спра, както сега (не го пия 2 дена), болките са възвръщат със същата сила.
Моля ви, ако сте имали подобен проблем или знаете какво ми е, споделете! Докога ще бъда на алергозан и ще водя този полу-живот? Ако имунизацията тетанус може да причини това, защо никой лекар не предупреждава?
Очаквам с нетърпение отговорите ви!

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Aug 31, 2008 5:12 pm

Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Silvia

Postby Silvia » Fri Sep 05, 2008 3:42 pm

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Sep 05, 2008 5:42 pm

Поздрави, Bulgaricus

Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Silvia

Истината е ясна, решението на проблема с болките - не

Postby Silvia » Thu Oct 09, 2008 5:48 pm

Здравейте, отново!
Пиша със спешна молба за помощ! Нуждая се от добър физиотерапевт в София, който да работи с НЗОК. Оказа се, че ваксината тетанус е отключила възпъление към ръцете ми, но бе повод да се открие вродена аномалия - шийно ребро. Вече не знам какво НЕ ме боли, а така не обичам да се оплаквам. От малка имам мигрена, но главата ми вече се подува физически, особено около врата и става на бабуни. Тя ми е най-голямата мъка. Шийното ребро не може да се оперира, защото е на опасно място и единствено физиотерапия може да облекчи болките ми.
Предварително благодаря и ви желая здраве и усмивки!

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Thu Oct 09, 2008 6:33 pm

Трябвало е да го пуснете като нова публикация!
Поздрави, Bulgaricus

Return to “Форум имам проблем...”