спин след орален секс

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

спин след орален секс

Postby gerrard » Sun Aug 10, 2008 8:28 pm

преди да тръгна на лагер ме болеше гърлото после една вечер ми правиха свирка, ама много малко 3 пъти по 3-4сек, а сега имам хрема много ме страх че съм се заразил със спин плс помогнете ше лудна моля ви помогнете мога ли да се заразя от спин беше много кратко 3 4 лапвания по 3-4 сек?
gerrard

Postby ptomoff » Mon Aug 11, 2008 9:03 am

E, чак пък толкова бързо да се прояви, не ми се вярва. Все пак за успокоение един тест си направи, но след две седмици, тъй като има инкубационен период.
ptomoff
Site Admin

Postby Guest » Mon Aug 11, 2008 11:59 am

мерси много преди да тръгна на лагер ме болеше лявата сливица сега пак ме боли трябваше да се имунизирам май юни месец несе имунизирах на 17г дали не от него
Guest

Postby Guest » Mon Aug 11, 2008 1:03 pm

плс момагайте аралния секс беше четвъртак вечерта а имах хрема събота и днес преси да тръгна ме болше гърлото дали не няква хрема
Guest

Re: спин

Postby Нелогична » Thu Aug 14, 2008 10:59 pm

gerrard wrote:преди да тръгна на лагер ме болоше гърлото после една вечер ми праиха свирка ама много малко 3 пъти по 3-4сек е сега има хрема много ме страх че съм се заразил със спин плс помогнете ше лудна моляви помогнете могали дасе заразя от спин беше много кратко 3 4 лапвания по 3-4 сек

Възможно е подобно заразяване,но ако си имал раничка по члена,а мацката-кървящи венци.
Проявлението на ХИВ симптомите или т.н. сероконверсия,са чак 2-3 седмици след необезопасения контакт,така че не е възможно да ХИВ да е причината за оплакванията.Търси я другаде,и по-вероятно да си седял някъде на течение или в близост до климатик и да си пипнал летен грип или някакво друго невинно вирусче.
И вече внимавай повече с необезопасените актове че не се знае дали следващия път ще ти се размине.
Нелогична

Postby Нелогична » Fri Aug 15, 2008 12:17 am

Тест за ХИВ се прави на 3-тия месец след необезопасен контакт,независимо дали се касае за евентуално заразяване чрез полов контакт или кръвни продукти/употребявана игла при наркозависимите,кръвопреливане и пр./

В България все още няма тестове които да търсят РНК,затова се използват тестовете/Елайза и Статпак/ които търсят образувалите се антитела срещу вируса,а те се образуват в порядъка на 2-2 1/2 месеца след постъпването на ХИВ в организма.
Сероконверсията за която споменах малко по-горе,настъпва в порядъка на 10-14 дни след постъпването на ХИВ в организма и много често/при 85-90 % от случаите/ протича със симптомите на обикновенна настинка,която продължава 7-10 дни.
Нелогична

spin

Postby drlio » Thu Jan 08, 2009 10:30 pm

ако си сигурен че ''приятелката ти'' е била серонегативна, бъди сигурен че не си се заразил. Нужно е да има контакт на кръв с кръв. И още нещо HIV може да се целува без да предаде инфекцията. Бъди спокоен няма нищо страшно. За да се увериш може да си направиш един бърз HIV-тест(напълно анонимно)!
drlio

Return to Форум имам проблем...

Similar topics