Ларингит
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Владимир
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ларингит
Вече един месец съм болен от ларингит. Губя си гласа всеки ден, всъщност мога да кажа по 1-2 изречения и след това шептя. Като говоря почти нищо не ми се разбира. 2 пъти ходих при личния лекар, предписа ми антибиотик Амоксиклав и Хомеовокс. Лекувах се поне 1 седмица. После ходих и 2 пъти на УНГ. Предписа ми антибиотик Азатрил, Биопарокс и Лимфомиозот за отока на гласните струни. Също и Калциум Фосфо С. Това лечение също го практикувах 10 дни. И нямам ни най-малко подобрение. Все още ме боли гърлото като говоря, и повече от няколко думи не мога да кажа. При това не мога да изговарям думите добре, стяга ме гърлото и говоря все едно някой ме е стиснал за гърлото и се опитвам да викам за помощ. Повечето ми познати не разбират какво искам да им кажа, трябва да поватарям по 2-3 пъти. Понякога ми е трудно дори да шептя. Имам чувството че това лечение което практикувам вече 20 дни не помага. Лекарката УНГ спомена нещо за парези, но каза че поне видимо изглежда да са се оправили от Биопарокса. Аз не го чувствам така. Имам чувството че гласните ми струни наистина са парализирани. Можете ли да препоръчате някакво лечение.
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”