Здравейте,
Преди 1 година приятеля ми получи възпаление на потните жлези, придружено от подуване. Наложи се операция за отстраняване на гнойните образувания.
От тогава на определени периоди от време раните от операцията (които не са големи) се отварят и тече течност наподобяваща кръвна плазма, но няма гной. От настъпването на лятото обаче тези рани не могат да се затворят и се налага той да ходи постоянно с марли под мишницата напоени с Риванол. От известно време се появи и много неприятна миризма, която подозирам, че се дължи на някакви бактерии (не знам дали съм права) и която всъщност е главния проблем, за който пиша.
Тъй като той има ужасна непоносимост и страх от болници и отказва да отиде на лекар, се принудих да пиша тук за съвет.
Какво лечение се предприема в такива случаи? И ако е с антибиотици, от каква група трябва да са те?
Благодаря предварително.
Възпаление на потни жлези
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”