При орален секс можели се предаде спин

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

При орален секс можели се предаде спин

Postby kiki » Mon Jul 28, 2008 2:17 pm

Въпросът ми е При орален секс можели се предаде спин при положение че нямам рани в устата (видими или за които знам) и при условие че не гълтам семенната течност(не свършва в устата мИ).От самата слуз или там каквото е дето се отделя по време на оралния контакт от пениса тя можели да ме зарази със спин.
kiki

Postby Bulgaricus » Mon Jul 28, 2008 10:25 pm

Само на теория. На практика не. И дали имаш или нямаш ранички можеш трудно да прецениш, ако са малки.
Bulgaricus

Postby kiki » Tue Jul 29, 2008 12:36 am

Bulgaricus wrote:Само на теория. На практика не. И дали имаш или нямаш ранички можеш трудно да прецениш, ако са малки.

значи шанса да се заразиш при такав контакт е минимален ако не се поема еякулационата течност
kiki

Postby Bulgaricus » Fri Aug 01, 2008 8:58 pm

Да. За СПИН не трябва да се безпокоите. Вижте за хепатит, сифилис, трипер, гонорея и херпес може да сте сигурна, че ще имате, ако и господинът ги е имал.
Bulgaricus

Re: При орален секс можели се предаде спин

Postby Нелогична » Sat Aug 02, 2008 2:07 pm

kiki wrote:Въпросът ми е При орален секс можели се предаде спин при положение че нямам рани в устата (видими или за които знам) и при условие че не гълтам семенната течност(не свършва в устата мИ).От самата слуз или там каквото е дето се отделя по време на оралния контакт от пениса тя можели да ме зарази със спин.

Не искам да Ви безпокоя но слузта/преякулативната течност/ си е почти същото както и семенната,и тя съдържа ХИВ вирус.Ако имате кървящи венци,афти или микроскопични ранички в устата е напълно възможно да се заразите и при орален контакт.
Нелогична

Return to Форум имам проблем...

Similar topics