слуз в изпражненията

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

vili

слуз в изпражненията

Postby vili » Tue Jun 03, 2008 12:05 pm

Здравейте! От известно време при ходене по голяма нужда, когато изпражненията са по-твърди, при избърсване по тоалетната хартия остават жълтеникави лъскави следи като от слуз. За първи път го забелязах преди около месец, когато ми махнаха полипи в стомаха. Тогава първия ден след махането видях такава слуз /всъщност беше повечко по тоалетната хартия/ и казах на доктора, а той каза че е нормално. Но сега след като вече е минало доста време и забелязвам такива следи се притеснявам. Това се получава при изхождане на по-твърди изпражнения. Моля, да ми кажете в червата има ли по принцип съдържание на слуз и възможно ли е да няма някакъв проблем и да се получава така при избърсване. Майка ми ми е споменавала, че и при нея се е случвало това.

fotografa
Posts: 999
Joined: Thu Mar 23, 2006 8:36 pm

Postby fotografa » Tue Jun 03, 2008 6:40 pm

Ако толкова те притеснява, направи си една ректо или фиброколоно скопия. Аз за момента не виждам нищо тревожно. Но може да е дискретна проява на колон иритабиле или нещо от този сорт.


Return to “Форум имам проблем...”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest