Обриви по устните след орален секс

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Обриви по устните след орален секс

Postby Mailo » Fri Mar 21, 2008 9:31 am

хай

Искам да попитам нещо и дано да съм попаднал на правилното място.
Преди няколко дни правих секс с една девойка.
Правихме и орален секс тя на мене и аз на нея........

Проблема е че след като я целувах....еди къде си......половин час след това по устните ми излязоха някакви обриви които не са болезнени и се усещат при допир с език.От вътрешната страна на горната устна имам малки подутинки които също усещам при допир с език.

Нищо не ме боли нямам други оплаквания....ще отида на лекар, но понеже имам временен проблем със здравните осигуровки реших да се консултирам с някой тук!
Mailo

Postby Bulgaricus » Fri Mar 21, 2008 12:11 pm

На дерматолог трябва да отидеш и сигурно е това, което си мислиш (за съжаление)...
Bulgaricus

Postby ZdraveiGP » Fri Mar 21, 2008 1:42 pm

Здрасти Майло,
Не се притеснявай толкова, от всички "по-сериозни" полово предавани заболявания, НЯМА такова, което да се прови половин час след контакта/което не е гаранция обаче, че няма възможност да се прояви да речем след седмица.../
Най-вероятно, малко си се "престарал" :) и си си докарал някои локален дерматит/възпаление на кожата/ от механично дразнене и/или местна алергична реакция.
Споко.....дай малко почивка на мястото - можеш да приложиш локално някои комбиниран унгвент, който ще успокои мястото и ще профилактира евентуална инфекция и/или алергична реакция - за името на препарата - при лекар - прегледа е между15 и 25 лв = 4 качествени водки в петък вечер, не е непозволимо, нали?
Успех!
ZdraveiGP

:(

Postby Mailo » Fri Mar 21, 2008 7:01 pm

Bulgaricus wrote:На дерматолог трябва да отидеш и сигурно е това, което си мислиш (за съжаление)...

Ама там е работата,че аз нищо не си мисля:(
Малко ми е криво защото за първи път ми се случва такова нещо.

Странното е че се появи минути след това.....преди това нищо ми нямаше .....щях да го усетя.

Ще отида на лекар мерси за отговорите все пак.
Писах тук защото исках малко от малко да бъда подготвен....знам че тук никой не може да ми постави диагноза.....ама пусти страх....и срам може би:) :oops:
Mailo

Return to Форум имам проблем...

Similar topics