Проблем след секс! Моля за съвет!

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Проблем след секс! Моля за съвет!

Postby Диян80 » Mon May 15, 2006 1:58 pm

Здравейте, на 28 години съм, хетеросексуален. Имам следния проблем, но ще започна малко отдалече. Преди 6 месеца имах полов контакт с жена, който беше без презерватив. През тези месеци допреди 3 седмици не съм установил някаква промяна в здравословното си състояние.Преди 3 седмици имах отново контакт със същия човек отново без предпазни средства.След около 2 седмици установих едно напрежение около ануса.При по внимателен преглед установих ,че част от аналната лигавица е леко зачервена и уголемена.Нямам болки и кървене при дефекация.Поне на мен ми се стори,че на това място има и 2 малки пъпчици с големина на маково зърно.Беше ми попаднала няколко дена преди това статия за кондиломите и ме интересува дали е възможно да е това.Партньорката ми няма оплаквания.На въпросната жена с която правих секс преди месец профилактично е правена цитонамазка,но лекарите не са споменали за някакъв проблем.Знам,че е трудно по този нчин да се поставят диагнози,но какво би могло да е това.Сега имам усещане само за леко смъдене. По пениса, скротума няма изменения. Възможно ли е да е кондилом?
Диян80

Postby fotografa » Mon May 15, 2006 11:02 pm

Възможно е. Кондиломата е заболяване, което може да се прояви и при срив на имунитета, но все отнякъде трябва да се прихване. Не се притеснявай и отиди при дерматовенеролог.
fotografa

Return to Форум имам проблем...