Замайване, световъртеж и главоболие. Към кого да се обърна?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Замайване, световъртеж и главоболие. Към кого да се обърна?

Postby С Иванова » Mon May 15, 2006 1:26 pm

Моля да ми отговорите към какъв специалист да се обърна при следните симптоми: ежедневно замайване и световъртеж, силно главоболие на моменти, гадене - обикновенно сутрин и повръщане, случвало ми се е веднага след ставане да загубя ориентация и да падна след няколко крачки.

За какво заболяване са характерни ?
С Иванова

Postby ptomoff » Mon May 15, 2006 7:04 pm

Българската здравна система предвижда първо да се отиде при личния лекар, който след преценка да даде направление (ако е нужно) за специалист. Та, във тази връзка, бяхнте ли при своето ДжиПи и какво каза той/тя?
ptomoff
Site Admin

Postby fotografa » Mon May 15, 2006 11:07 pm

с удоволствие бихме ти помогнали, но наистина се нуждаеш от една анамнеза и един подробен преглед. Все пак за жените са по вероятни анемиите и депресивните състояния, които могат да протичат скрито. Ще бъде грешка ако подходиш към джипито с "готова" диагноза. Остави го малко да се понапъне.
fotografa

Return to Форум имам проблем...

Similar topics