проблем с разширени вени

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

проблем с разширени вени

Postby СИДЕРОВ » Sun May 07, 2006 7:49 pm

Бихте ли ми дали информация относно здравните заведения във гр.Варна,където се извършва оеративна намеса?
СИДЕРОВ

Postby fotografa » Thu Jun 15, 2006 11:07 pm

За съжаление май не се е появил човекът от Варна.
fotografa

Postby Guest » Thu Jul 13, 2006 11:18 pm

аз също търся информация за алтернативни методи за лечение на разширени вени, но за момента нищо
Guest

Re: проблем с разширени вени

Postby Guest » Fri Jul 14, 2006 5:10 pm

СИДЕРОВ wrote:Бихте ли ми дали информация относно здравните заведения във гр.Варна,където се извършва оеративна намеса?
Влез в www.google.bg напиши лекари и търси. Можеш да си намериш лекар от цяла България.Другия вариант е www.start.bg пишеш болници и пак търсиш. Успех!!!
Guest

Postby Guest » Fri Jul 14, 2006 5:13 pm

Anonymous wrote:аз също търся информация за алтернативни методи за лечение на разширени вени, но за момента нищо
Не си губи времето ами си намери добър специалист и се оперирай,ако си много зле.
Guest

Postby Танина » Wed Dec 13, 2006 10:42 pm

Във варна има Клиника по съдова хирургия. Шефът е доцент Княжев. Мисля, че е някъде в окръжна болница. Доцента е доста известен, но нямам личен опит при него. Сигурно и в Света Марина има съдови хирурзи.

Във всеки случай във Варна има доста повече лекари за този проблем. В Бургас имаме само един доктор Пехливанов, който не съм сигурна дали още прави операции, и един Стоянов, който само на частно май работи, и прави прегледи, но май не оперира :roll: .
Танина

Postby fotografa » Mon Dec 18, 2006 6:46 pm

Това не е сложна операция. Ама ако не намериш някой във Варна, защо не наминеш към София? А през това време карай на детралекс 2х1.
fotografa

Return to Форум имам проблем...

Similar topics