Девет дена с температура

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ani.student
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Девет дена с температура

Postby ani.student » Sun Dec 30, 2007 11:13 pm

От девет дена съм с температура (37-37.5) , като най-странното е че сутрин нямам , чувствам се доста отпаднала и замаяна.Ходих на лекар правиха ми изследвания , но и лекарката не знае какво ми е , каза че имам отклонения в кръвните резултати МON и LYM и не може да ми постави диагноза понеже трябвало да минат 1-2 седмици откакто съм се разболяла и тогава щели да ми вземат кръв от вената и чак тогава ще ми каже диагноза.ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?Вече направо не издържам.

ZdraveiGP

Postby ZdraveiGP » Mon Dec 31, 2007 2:59 pm

Може би ще намерите отговори за температура и свързаните с нея многобройни състояния тук
Ако се задълбочите обаче има риск да се объркате и притесните ненужно, тъй-като наличието на температура е симптом при почти всяко заболяване.
Описаната корелация в кръвната картина трябва да се съпостави с моментното ви състояние и данните от прегледа - по принцип описвате наличие на вирусна инфекция, която протича с отпадналост и замаяност+т.нар лимфо-моноцитоза/Lym+Mon повишени/. Каква обаче може да е тази инфекция - за съжаление не е възможно да се определи без преглед. Не се притеснявайте ненужно - вашият лекар сигурно има нещо предвид - ако състоянието ви будеше тревога, едва ли щеше да подходи с изчакване.
Весели празници!
www.zdraveigp.com
www.zdravenforum.com

Return to “Форум имам проблем...”