имам проблем.. преди около 2 седмици ми се запуши носа, след около ден ми се поду лимфен възел на шията (с болки).. Отидох си на лекар и ми дадоха спрей за носа, някакво кремче и хапчета за подсилване на имунната система.. Та предполагам, че имунната ми система е отслабнала ОК..
вземам всичко както трябва 4, 5 дни след това лимфния възел не ме боли когато го пипам.. и е спаднал малко... а от време на време спада повече, после пак леко се подува.. но не ме боли....... странното е, че когато се събудя сутрин носа ми е запушен лимфния възел леко по голям, и като си сложа спрейчето и носа ми се отпуши постепенно лимфния възел пак си спада.
така дотук добре..НО... в къщи имаме декоративно зайче..ии като се замисля малко след като го взехме ми се поду лимфния възел и от време на време в къщи кихам доста продължително (нещо ми дразни на носа)... може ли всичко това да е от заека?? при положение, че съм имал 11 години котка.. възможно ли е от заек да имам алергия а от котка да нямам?
И ако се наложи да отида на друг лекар може ли да ми предложите някой по добър, защото от край време знам, че много хора са им давали грешни диагнози с тея лимфни възли и само ги стряскат.. За това искам да отида при човек който си разбира от работата,,,
Благодаря за вниманието..