Развитието при тинейджърите(личен проблем)

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Развитието при тинейджърите(личен проблем)

Postby Guest » Sat Oct 27, 2007 7:19 pm

Здравейте.Аз съм момиче на 15 години(съвсем скоро ги навърших).Проблема ми е,че не съм като другите ми връстнички.Не съм развита като тях.Изглеждам по-малка за възрастта си,прекалено съм ниска-едва 1,57,а на тези характеристики отговарят момичетата на около 9 годишна възраст.Кажете ми какво да направя,за да ускоря растежа си-кои хапчета ще ми помогнат и други.Бъдете сигурни,че няма да поема своенравни действия,без да се консултирам с личния си лекар,но реших първо да пиша тук,защото не съм сигурна как ще бъде прието искането ми.
Чувствам се непълноценен човек.Помогнете ми.Умолявам ви.
Guest

Спокойно

Postby Мартин » Mon Aug 18, 2008 2:54 pm

Това се среща при 1/3 от жените ,като по-малки ще го надраснеш без проблеми! Не помагат хап4ета освен да си вземаш 1 Суправит дневно :) и успех, Проблема ти нее за лекар аз бях като тебе на 14 макар и момче ис времето го надраснах!
Мартин

Postby Доктор Джи » Mon Aug 18, 2008 6:28 pm

Мила ми девойко, кратка ще бъда.

Хич да не ти пука за ръста и се радвай, че си по- нисичка.

Народът го е казал - малката кокошка винаги е ярка (ярка е младата кокошчица). С други думи дребните жени винаги изглеждат по - млади. Представи си кобилестите си съученички на 50 години... Оф, по - добре не си ги представяй, ако искаш да спиш без проблеми.

Аз съм 1.55 и съм прехвърлила възрастта на растежа. От личен опит ти казвам - височината се определя от онова в главата ти, а не в показанията на сантиметъра.
Успех в живота!
Доктор Джи

Return to Форум имам проблем...

Similar topics