След това съм ходил в БГ Токуда Болница,Александровска Болница та Специалисти та Професори изхарчил цъм към 20000еу.
Все същата работа,пак аз несъм кожен,аз несъм очен така нататък...И толккова мазила,фусидине кремове,низорал шампоан,катранен шампоан и различни спиртове за пъпките--минават пак се връщат.Най накрая една специалистка в Софиа ми изписа един шампоан селсун блуе със селениум,докато използвам нея няма проблем,Но никой не търси точната
причина с толкова оплаквания.Сега в октомбри месец уредих при един Личен Лекар в Белгия и направление за специалист пак гастроентерелог с надеждата да свърши този 'АД'.Първо посещение при специалиста казвам си оплакванията(Спазми в корема,запек,фоликолити вътре в косата,гнойни възпаления в очите,болката отдясно на гърдата,подуване в дясната част шията,трудно преглъщане и идва момент дето напрага се цялата нервна система и затруднено дишане и той аз несъм очен лекар и така нататък.Направени изледвания-Пълна Кръвна Картина+ FT3,TSH нормална,скенер на бял дроп с контрастно вещество,ехо на щитовидна жлеза нормална с една малко топче дето нямаше преди 3 мсеца в Т-ция и БГ и то било без обидно нямало да ми създава проблеми!След това Гастроскопи резултат от лабораторията няма бактерии само гнойно възпаление на стомаха лечение за един месец Пантопразол 40мг сутрин и това е!И друга визитация пак няма!
Моят въпрос е да ли не са свързани с някаква Радиация и има ли някъв тест за туй или какъв специалист трябва да се търси? Което работих преди оплакванията ми да започнат на пристанище дето идват контейнери от цял свят и бях чул,че някои контейнери били са върнати назад поради,че имало радиация по конейнерите по това време дето стана Радиациата в Япония,но аз никога несам имал пряк контакт с контейнерите. Като се гледаш оплакванията ми (гнойно възпаление на дебелото черво,спазми за сега по-малко,гнойно възпаление на очите,гнойни пъпки в косата,гнойно възпаление на стомаха,подуване в дясната част на шията,напрегнатост в нервната ситема и стягане в сърцето,повишаване на кръвното и проблема с ерекцията дето небях споменал до сега ),но кравната картина винаги нормална.
До 36 години лекар несъм видал но изведнъж БУМ...
С надеждата да свърши този АД някой ден!!!
Ръст 180 тегло 80 години 37