Postby Bulgaricus » Sun Mar 29, 2009 2:05 pm
Здравейте,
имам ограничена възможност да преглеждам и тя е само в случаи от бързата помощ и някои други амбулантни в рамките на няколко институции. Няма пътека да се видим за такъв преглед, а и не считам, че съм по-компетентен от дерматолозите и от специалистите по инфекциозни заболявания.
Работя всеки ден, без изключения с много тежки инфекции, влачещи се с години на всички части на тялото и така може би се сблъсквам по-често с тях от повечето лекари, но това не ми дава право да им се бъркам, защото всеки си носи отговорността за лечението си.
Не е нормално да имате гной по сливицата. Ако нямат талончета и направления сама си ги направете тези изследвания на частно - нова антибиограма, нова посявка на гърлов и на носов секрет. Като излезе, пак можете да пишете, но горепосочената ми препоръка за два антибиотика си остава - под постоянен чернодробени най-вече бъбречен контрол на показателите, защото има случаи и на хора, които в следствие на лечение с два антибиотика губят бъбреците си и трябва да живеят на диализа (това само, за да Ви сплаша, че да не почвате сама лечение!).
Имайте търпение. Медицината не е точна наука или автомобилен сервиз и понякога много време се влачат проблемите.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете:
viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!