Пишете на Кирилица!!!
проблем с тестиса
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
vaskooooo
- Joined: Wed Jan 14, 2009 4:30 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
"boy" iskam samo da te uspokoq s tova tvoe oplakvane predi malko go pro4etoh predi mesec bqh na pregled na yrolog i mi kazaha 4e imam varikocele(raz6ireni veni na leviq testis)operaciqta e prosta ne se pritesnqvai prosto otidi na pregled i 6te vidi6 4e tova 6te ti e diagnozata nqma6 nikakav tumor spokoino no ako ne s eoperia6 nqma da moje d aima6 deca az sega sam ve4e na 1 i polovina operiran i da 4ukna na darvo se 4uvstvam dobre ne se pritesnqvai ako iska6 moje da mi pi6e6 da te pouspokoq
Пишете на Кирилица!!!
Пишете на Кирилица!!!
Return to “Форум имам проблем...”