Намам цикъл от девет месеца
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
веселка васил
- Joined: Wed Jan 07, 2009 6:28 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Намам цикъл от девет месеца
здр,моля някои да ми помогне,от месец маи нямам мензис пред това близо две гд. мензиса ми бе6е нередовен идваше ми през месец два като напалнях драсти4но близо 30кг особено в областа на корема.Ходих на гинеколог ,правих си изследвания на хормоните на 6титовидната и хипофизната жлеза които са в норма.гинекологи4но сам здрава нямам кисти на яи4ниите но цикал нямам в е4е 9 месеца.Моля ви ако някои лекар може да ми помогне с савет или да ме опати в коя клинака да подарся лек,на 29 гд сам не сам раждала и нямам аборти помогне те ми .Благодаря предварително.
-
Bulgaricus
Здравейте,
няма такъв филм - да напълнеете с 30 кг за 9 месеца, при което да нямате хормонално отклонение, да не сте бременна, да не вземате противозачатъчни и на всички изследвания всичко да е наред, като се храните нормално.
Моят съвет е да се обърнете към ендокринолог за по-качествена повторна диагностика и ако вземате хормонни препарати да обмислите добре, дали искате да продължавате да ги вземате.
Поздрави,
няма такъв филм - да напълнеете с 30 кг за 9 месеца, при което да нямате хормонално отклонение, да не сте бременна, да не вземате противозачатъчни и на всички изследвания всичко да е наред, като се храните нормално.
Моят съвет е да се обърнете към ендокринолог за по-качествена повторна диагностика и ако вземате хормонни препарати да обмислите добре, дали искате да продължавате да ги вземате.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
-
веселка васил
- Joined: Wed Jan 07, 2009 6:28 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Bulgaricus
Моля.
Успех!
Успех!
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”