някой знае ли случай на начална ингвинална херния изчезнала от само себе си? благодаря ви
Херния?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
sss
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
борко
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ингвинална херния
преди седмица ме заболя под топките и отидох на хирург, каза ми че е начална ингвинална херния и рано или късно трябва да се оперирам. Понеже съм параноик и ипохондрик ходих при трима други хирурзи след това
)) двама от тях ми казаха че е начална херния??? но не е за операция още !?! а третия , че може да се каже дори че нямам херния, ама аз вече имам чуството , че съм инвалид
някой знае ли случай на начална ингвинална херния изчезнала от само себе си? благодаря ви
-
sss
-
Bulgaricus
Въпрос има ли или само споделяш?
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”