Стресова мигрена
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
aleksandra
- Joined: Wed Jun 27, 2007 9:07 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Стресова мигрена
аз сам 18 и страдам от стресова мигрена вие ми се свят имам болка точно над окото постояно главоболие нищо не помага помогнете боря се от години и нищо не постигам искам съвет
-
Кристина
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравей!
главоболието ти е постоянно над очите,а не усещаш ли притискане,сякаш главата ти е в менгеме и чувство като че ли нещо те натиска надолу!
на мен ми е така,придружено от замайване!
помоща е една-СПОКОЙСТВИЕ!
уви на мен ми е доста трудно!
така съм от две години,а сега в жегите ми е още по-усилно!
съжалявам,че не мога да ти помогна с нещо по-полезно!
успех и Ще се справим!!!!
главоболието ти е постоянно над очите,а не усещаш ли притискане,сякаш главата ти е в менгеме и чувство като че ли нещо те натиска надолу!
на мен ми е така,придружено от замайване!
помоща е една-СПОКОЙСТВИЕ!
уви на мен ми е доста трудно!
така съм от две години,а сега в жегите ми е още по-усилно!
съжалявам,че не мога да ти помогна с нещо по-полезно!
успех и Ще се справим!!!!
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Guest
Return to “Форум имам проблем...”