въпрос за лимфните възли
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
гюлден
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
въпрос за лимфните възли
синът ми е на 8 год от 2005 год насам има увеличен лимфен възел в шийната област в дясно направените изследвания от тогава насам са били в норма пкк поне така ми каза проф- педиатър но въпрекитова се притеснявам защото лимфният възел си е увеличен все още нека някой спец . в тази област ме посъветв[/url]
-
ГЮЛДЕН
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: въпрос за лимфните възли
благодаря ви за отговора но този професор който ни лекува е на мнение че няма нужда от биопсия също така да спомена че беше направено и манту при което нещата били ок той ни спомена за някакъв синром на райсер-дорфман опитах се да намеря нещо затова но неуспях единственото което нисе повтаря е "няма данни за лошо" а вие знаете ли нещо за този синдром
Return to “Форум имам проблем...”