въпрос за лимфните възли

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
гюлден
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

въпрос за лимфните възли

Postby гюлден » Sat Mar 15, 2008 11:08 pm

синът ми е на 8 год от 2005 год насам има увеличен лимфен възел в шийната област в дясно направените изследвания от тогава насам са били в норма пкк поне така ми каза проф- педиатър но въпрекитова се притеснявам защото лимфният възел си е увеличен все още нека някой спец . в тази област ме посъветв[/url]

fotografa

Postby fotografa » Sun Mar 16, 2008 4:21 pm

Лимфните възли могат да бъдат и нормално с малко по-големи размери. Ако лекарите се съмняват за нещо е редно да се направи биопсия.

ГЮЛДЕН

Re: въпрос за лимфните възли

Postby ГЮЛДЕН » Tue Mar 18, 2008 4:32 pm

благодаря ви за отговора но този професор който ни лекува е на мнение че няма нужда от биопсия също така да спомена че беше направено и манту при което нещата били ок той ни спомена за някакъв синром на райсер-дорфман опитах се да намеря нещо затова но неуспях единственото което нисе повтаря е "няма данни за лошо" а вие знаете ли нещо за този синдром

Return to “Форум имам проблем...”