Леко кървене

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Пациентка
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Леко кървене

Postby Пациентка » Sat Dec 29, 2007 1:18 pm

Имам следният проблем. Последните няколко пъти след c*кc, имам съвсем леки следи от кръв във вагиналния секрет. Не оставям следи нито по бельото, нито след това имам течение. Този проблем се появи по време на двумесечно лечение от гъбична инфекция. Може ли да има някаква връзка между двете или е някакъв друг, по-сериозен проблем. Благодаря за отговорите!

ZdraveiGP

з

Postby ZdraveiGP » Sat Dec 29, 2007 2:41 pm

Здравейте,
Явно е била упорита гъбична инфекция - предполагам сте сменили не един препарат. Състоянието, което описвате най-вероятно се дължи на ерозия или охлузване на лигавицата на влагалището, която може да е по-ранима, след такава продължителна терапия. Все пак необходим е преглед с колпоскопия, за изключване на други възможности.
Успех!
www.zdraveigp.com
www.zdravenforum.com

Return to “Форум имам проблем...”