ваксина против заушка
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
em_stefanova
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ваксина против заушка
Здравейте!Имам следния проблем и моя лекар незнае как да постъпи.Синът ми е на 11 г в 5клас.На една година има ваксина против заушка и морбили и шарка или там - тройна ваксина,но синът ми беше боледувал от шарката и решиха де не му слагат тази ваксина тогава.Интересувала съм се и ми казаха че следващата ваксина против заушка е в 6 клас.Та въпроса ми е сега с тези епидемии от заушка не е ли опасно за сина ми и може ли да му се сложи сега ваксина?Моля пишете ми!
-
em_stefanova
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Доктора се обажда в ХЕИ, от там казаха че е трябвало да да се сложи ваксината още на 1 годинка не е пречело нищо, но както и да е,Сега обаче предлагат или да сложим ваксината -тройната или да изчакаме 2-3 месеца, но казаха ако сега сложим ваксината трябва да се следят всички после в имунизационния календар с една година напред.А редовната ваксина е в 6 клас, май е по добре да изчакам да е в 2008 г,за да се запази календара.Засега му давам витамини и имунобор, надявам се да ни се размине.
Return to “Форум имам проблем...”