Ще ръста ли още ?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Makaveli95
- Joined: Mon Oct 22, 2012 2:02 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ще ръста ли още ?
Здравейте приятели нов съм в форума и първо искам да поздравя всички !
И така въпроса ми е следният аз съм момче на 17г. и съм супер комплексиран от ръста си който е 1.66-1.67см а теглото ми е 60кг. Та въпроса ми кам вас е дали имам шанс да дръпна още 10-сантиметра, защото бях чел някаде че се ръсте до 20-годишна възраст.
пп: Също така ако не е проблем бихте ли сподели ли вие до колко години, видимо сте ръстяли ? Знам че има такива теми но аз реших да пусна своя пък да, видим
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!
- Attachments
-
- 65312_390833320988938_2053058519_n.jpg
- 2paC..
- (27.12 KiB) Not downloaded yet
-
Bulgaricus
Re: Ще ръста ли още ?
Здравейте!
Не може да се каже, без изследване. Ако толкова искате да знаете трябва да отидете на рентгенолог, за да се види, дали са Ви зарастнали епифизните фуги.
Каква е тази снимка, която сте пуснали?
Поздрави,
Не може да се каже, без изследване. Ако толкова искате да знаете трябва да отидете на рентгенолог, за да се види, дали са Ви зарастнали епифизните фуги.
Каква е тази снимка, която сте пуснали?
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Makaveli95
- Joined: Mon Oct 22, 2012 2:02 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравей благодаря за отговора аз съм новак в този сайт и още го разгадавам ;д Снимката е на Тупак,исках да я направя профилна но май не се получи ако искате я истрийте. Бихте ли ми дали повече информация за тези снимки който мога да си направя,каде мога да си ги направя и до колко % е верен. ? БЛАГОДАРЯ 
-
Bulgaricus
За технически въпроси се обърнете към ptomoff. Той е специалистът и главен технически администратор.
Рентгенови снимки се правят при кой да е радиолог в практика по радиологична диагностика. Налице е минимално облъчване и затова те могат и да Ви откажат, особено ако не сте пълнолетни.
Рентгенови снимки се правят при кой да е радиолог в практика по радиологична диагностика. Налице е минимално облъчване и затова те могат и да Ви откажат, особено ако не сте пълнолетни.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”