Ухапване от насекомо

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
peachlifter
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Ухапване от насекомо

Postby peachlifter » Mon Sep 05, 2011 2:50 am

Здравейте,

Преди няколко дни, ме ухапа "нещо", която явно се беше заселило в колата :evil: Първите ухапвания (на три места зад коляното) минаха за ден два, с доста зачервяване (до мораво) и нещо като мехурче на мястото на ухапването, което реших, че е от замърсяване. Та след като преминаха, не се притесних. Но ми стана любопитно/притеснено (може би защото майка ми пие антибиотик за лаймска болест в момента), след като гадинката ме ухапа втори път по глезена където ми се появи същото петно, със същия мехур, само че всичко 4 пъти по-голямо. Та някой да има предположения какво може да е и дали е хубаво да отида "да го видят"?
Предварително благодаря за вниманието! :oops: И съжалявам ако е прозвучало прекалено хипохондрично :roll:

Иначе съм на 23г. 70кг 185висок. Пия кока-кола, което май е достатъчно застрашително :P

ptomoff
Site Admin

Re: Ухапване от насекомо

Postby ptomoff » Thu Sep 08, 2011 6:43 am

Бягай при личния и по негова преценка ще реши да те прати или не на кожен. После, ако имаш други грижи, ще получиш второ мнение.

Bulgaricus

Re: Ухапване от насекомо

Postby Bulgaricus » Tue Oct 04, 2011 6:35 pm

Много може да се говори и все нищо няма да се каже без преглед в този случай. Трябва да отидете на лекар.
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”