На 32 години съм , 180 см. висок сега кантара показва почти 90 кг.
Моето ежедневие е доста затрупано с работа и почти не ми остава време за друго , а когато имам свободен ден - ха да взема да се отдам на почивка - и се налага ходене по мъките . Било зъболекар , било относно "бъбречна криза" , било "хранително натравяне или алергия " не успях да разбера - но поне ме излекуваха.
И тъкмо ми остана малко свободно време и се наканих да го отделя на храносмилателната ми система.Проблема го имам от доста време- може би няколко години . Протича по следният начин.
Сутрин ставам - всичко е ок - като имам съвсем лек бирен корем ( все едно съм препил с много вода ) и като си хапна от това и онова - нямам някакви навици - салатка с ядене + нещо газирано и после сладко .Та като си хапна и корема ми се подува доста - към края на работното ми време - това е след 20.00 - започва леко спадане на стомаха и сутринта е готов за поредното подуване
Сега след като минах на ултразвук - ми писаха Спасмомен , еспумизан , лакто4
Можете ли да ме насочите някакви книги от които мога да прочета - как да съчетавам храните , какви храни да отбягвам нацяло , и какви храни може да огранича до минимално приемане или от време на време.
Нали ме разбирате - ако трябва да спра нацяло пържено ( тва пържолки , ребърца , и всякаква скара ) направо ще ме довърши .Както и лютите чушлета - не съм им голям фен - всеки ден по една шепа , а примерно днеска хапна малко колкото да ме попари по устата , ама няколко дни няма да ям чушле ( но от скоро изнамерих добър лют сос - Tabasco habanero hot добре пари и след 5 до 10 мин. спира) , или пък цитрусови плодове.Или пък газирано и алкохол .
А имам ли шанс след като се възстанови това дебело черво след приключване на лечението с хапове - пак ли трябва да се ограничавам в храненето.