Травма на члена, моля за съвет.
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
chapacha
- Joined: Thu Nov 04, 2010 10:59 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Травма на члена, моля за съвет.
Привет, ситиуцията е следната след носене на неудобни боксерки (повече от две седмици редувах почти едни и същи) и многократно наместване (по скоро натискане) в долната част на члена след известно време забелязах, че когато съм прав дори в отпуснато състояние члена ми седи леко одървен плюс кофти усещане, при седнало или легнало положение проблем няма нормално мек си е.По-неприятното беше когато напипах нещо малко по-голямо от бобено зърно точно там където се попипвах (натисках) члена, като вече при ерекция имаше лека болка, когато члена е в ерекция не успявах да го напипам, отидох на лекър той ми предписа аспирин и хепароид (който продължавам да ползвам) но след седмица реших да потърся второ мнение като вече направихме и снимка на члена, оказа се скъсване на обвивката на кавернозните тела като вече ми препоръчаха спешна консултация с трети лекър което всъщност ме притесни сериозно.Направих консултацията като вече имам предписан антистенокардин 3 пъти по 2 витамин Е 2 по 2 на ден както и компреси, лечение го прилагам почти 8 седмици вече но от цялата ситуация само неприятното усещане при стоене прав изчезна подутината си е все още там при допир има лека болка, ако някой има желание мога да кача и снимките от ехографа търся компетентно мнение и съвет.
-
Bulgaricus
Re: Травма на члена, моля за съвет.
Здравейте,
да, това е често срещана картиа. Има два начина на лечение - консервативен, при който надеждата е, че всичко ще зарастне от самосебе си и оперативен, при който уролог или друг хирург оперира.
Винаги първо трябва да се опита консервативното лечение.
Ако искате да пратите снимките по имейл ще попитам нашия уролог да видим той какво ще каже.
Поздрави,
да, това е често срещана картиа. Има два начина на лечение - консервативен, при който надеждата е, че всичко ще зарастне от самосебе си и оперативен, при който уролог или друг хирург оперира.
Винаги първо трябва да се опита консервативното лечение.
Ако искате да пратите снимките по имейл ще попитам нашия уролог да видим той какво ще каже.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
chapacha
- Joined: Thu Nov 04, 2010 10:59 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Травма на члена, моля за съвет.
Много благодаря за отговора и отделеното време, ще изпратя снимките на майл-а.
Return to “Форум имам проблем...”